Booke et inspirerende foredrag, underholdning eller quiz med en forfatter til ditt event?

 

 

 

Ta kontakt!

Anne Lene Johnsen

Anne Lene lager quiz og foredrag med fun facts fra psykologisk forskning,  og deler historier og erfaringer som gir håp og inspirasjon - med en god dose underholdning for en god opplevelse.

Hun kan snakke om hvordan du får skikk på hjernen sånn til daglig på jobb og utenom, om bøker, PR eller noe inspirerende og gøyalt om et av temaene hun selv skriver om - som å lære matematikk eller om oppveksten som alkoholikerbarn.

Og hun kan lage quiz både med og uten faglig innhold.

Helt uten bestikkelser:

Dette har andre sagt om Anne Lenes foredrag

 • Fra første stund klarte Anne Lene å fange min oppmerksomhet. Gjennom godt kroppsspråk, god kontakt med publikum og en stor dose selvironi ga hun meg en publikumsopplevelse jeg vil huske lenge. Anne Lene er også en historieforteller av rang.

  Arman Vestad

  Foredragsholder, entreprenør og kjentmann

 • I just wanted to let you know how much I enjoyed your talk at the AweSM-event in Oslo. You were so funny I nearly fell off my seat laughing, and that is quite an achievement, as English people have a 'particular' sense of humour: We don't laugh if it´s not funny! There's nothing quite like a good belly laugh to feel great, and I didn't expect it from a lecture on books, so thank you!

  Gayle Shearer

  Managing director at Hawley Health Centre

 • Arrangementet gikk kjempebra! Det ble mye prat rundt boka og mange diskuterte hvor bra quizen var. En av deltakerne skrev og takket og sa at "dette var kjempegøy, er fremdeles imponert over den quizen!"

  Tom Sundal-Ask

  Divisjonsleder Telia, etter internt arrangement med quiz

 • "Henne har jeg lyst å høre mer av". Dette var min første inntrykk jeg fikk fra foredraget av Anne Lene. Måten hun fikk umiddelbar kontakt med publikumet på var enestående! Anne Lene fikk oss til å le, reflektere, lære nye ting, bli nysgjerrig på, være beundrende over henne og takknemlig for hennes ydmykhet og åpenhet. Alt dette i et 1-times foredrag. Dette er en talekunst ganske så få behersker, og som Anne Lene fikk til med begeistring fra publikum sin side

  Natalia Torp

  Coach og livsnyter

 • Jeg hørte Anne Lene fortelle første gang i forbindelse med en boklansering, og noen måneder senere i et foredrag. Hun er så morsom, inspirerende og engasjerende å høre på at jeg kunne sittet timesvis og lyttet!

  Heidi Isager

  Daglig leder Makramemekka