Hjernefabrikken / Alven Books AS

Hvordan fatte matte

Få slutt på mattefrustrasjonene!

Boka Hvordan fatte matte har allerede hjulpet titusenvis av barn, unge og voksne i mange land å forstå matte.

Denne banebrytende boka er til alle foreldre som strever med å hjelpe barna til å mestre og forstå - uansett hvor god du selv er i matte. Den er også til lærere og spesialpedagoger som daglig jobber med disse utfordringene.

Her får du en steg-for-steg metode som bygger det viktige grunnlaget for å forstå matte sammen med mange, smarte måter å forklare mattetemaene på.

Bestill her, og få med på kjøpet mininettkurset "Intro til begrepsundervisning" hvor du får se metoden i praksis og tips til hvordan du jobber med barnet ditt, og frakt inkludert (verdi kr 120).


Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participant
Add to your order

TIPS: Vil du ha med spillet SET-game til 299 kroner?

I boka Hvordan fatte matte anbefaler vi å spille dette morsomme spillet. Vi bruker det selv masse når vi underviser. Det er et lærerikt og artig spill for hele familien hvor dere øver på å analysere ved hjelp av fire viktige begreper. Dere kan bruke SET-game også bare som underholdning, i tillegg til i undervisningen.

Hak av i boksen ovenfor for å få med SET-game til kr 299 og få fri frakt når vi putter det i samme pakke som boka.

(Det er også en fin gave!)


NOK 299

Cuisenaire

Ta med et sett av de nyttige cuisenairestavene til bruk i undervisningen (kr 298)

Vil du ha med et veldig nyttig og anvendelig produkt som du kan bruke når du skal forklare og vise ulike temaer i matematikken? Da bør du passe på å få med disse mattestavene (cuisenairestaver). Vi bruker dem stadig i undervisningen, og forteller om dem i boka.

Cuisenairestaver er et sett med 10 forskjellige plaststaver, som brukes til konkretisering av abstrakte matematiske begreper. Stavene kommer i ti forskjellige størrelser og farger, som f.eks. kan brukes til å symbolisere forskjellige antall.

Bestill stavene her, så får du også med gratis pdf med veiledning til hvordan stavene kan brukes.

Slik kan det se ut (bilde fra en av "våre" familier"):

Hak av i boksen ovenfor for å få med cuisenairestaver til kr 298 og få fri frakt når vi putter det i samme pakke som boka.


NOK 298

Order summary

HVordan fatte matte web med kant

Hvordan fatte matte

NOK 349
Total due NOK 349

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.