Hjernefabrikken / Alven Books AS

Hvordan fatte matte - veiledningssprogram

Hvordan fatte matte: Veiledningssprogram

Fjern ditt barns mattevansker ved å lære hvordan du bygger den rette grunnmuren for læring og forklarer matte på en måte som gjør at barna forstår.

Dette består programmet av:

  • Et nettkurs i 12 moduler med videoer, presentasjoner og masse tips og informasjon om hvordan du kan hjelpe barnet ditt til
I tillegg får du:
  • Opp til 2 000,- i rabatt på kursmateriell fra nettbutikken (om du skulle ønske dette) og 15% rabatt på alt annet fra nettbutikken

12-modulskurset består av disse temaene:

Uke 1:  Forberedelser og gjenkjennelser: Hvordan senke skuldrene og tilrettelegge for best mulig læring og hvordan du sørger for at barnet ditt mestrer og får selvtillit. Du får høre Elins egen historie og får høre om flere av elevene hennes. 

Uke 2: Grunnlaget: Hva den viktige grunnmuren for å lære matte består av, hva skal til for å lære matematikk, og hvordan du som forelder kan gi barnet ditt en helt annen opplæring i denne enn skolen kan. LItt læringsteori, slik at du ser hvor viktig det er å gjøre det du lærer om i kurset.

Uke 3: Undervisningsmetoden: Hvordan du i praksis underviser eleven din i hele grunnmuren for læring – uten å komme inn på det vonde i matten eller at du selv behøver å hente fra mattekunnskapene. Du får se videoer med steg-for-steg-beskrivelser av nøyaktig hvordan du går fram.

Uke 4: TEMA: Geometri (og begrepsundervisningen som hører til). Nå som du har begynt å lære selve undervisningsmodellen, får du lære hvordan du begynner å undervise i alle de grunnleggende begrepene - litt av gangen. Så lærer du hvordan du forklarer de fagene barnet kan lære etter at de har lært om de enkelte begrepene. I modul fire begynner vi for eksempel med farge og form, og når disse er lært, kan dere jobbe videre med geometri. Og da blir geometri moro!

Uke 5: TEMA: Tall og telling, posisjonssystemet (og begrepsundervisningen som hører til). Vi fortsetter med å lære barna de ulike begrepene, og viser deg hvordan du lærer barnet mer matematikk - nå om telling og posisjonssystemet.

Uke 6: Underliggende årsaker til at læring blir vanskelig - og hva du kan gjøre med dem. Mange barn som strever med læring har "noe" i kroppen som gjør at de blir hindret i læringen. I modul 6 lærer du om flere slike vanlige hindre, og hva dere kan gjøre med dem.

Uke 7: TEMA: Tid og klokka (og begrepsundervisningen som hører til). Vi fortsetter med begrepet "tid". Mange elever sliter med tidsbegrepet og blant annet å lære klokka.

Uke 8: TEMA: Måling / det metriske systemet (og begrepsundervisningen som hører til). Meter, kilo, liter... Hva er sammenhengene her? Du lærer hvordan du forkalrer dette.

Uke 9: Næring og læring: Hva vi er opptatt av rundt kostholdets betydning for konsentrasjon og læring. Har hjernen nok næring? Lær om blant annet viktigheten av omega-3 og blodsukkerets innvirkning på læringen.

Uke 10: TEMA: Brøk, desimal, prosent og promille (og begrepsundervisningen som hører til). Her lærer du om hvordan du viser barnet sammenhengene mellom brøk, desimal, prosent og promille. 

Uke 11: TEMA: Algebra og grunnlaget for likninger: Kan vi regne med bokstaver?

Uke 12: TEMA: Negative og positive tall: Hvordan vi regner med pluss, minus, gange og dele med positive og negative tall

Dessuten har du:

  • Angrefrist: Du kan melde deg av innen 14 dager fra kursstart om du skulle ombestemme deg

  • "Pengene tilbake-garanti" om du ikke får NOEN resultater tross at du har gjort alt vi anbefaler og fått vår ekstra hjelp.

Dette sier andre som har vært med før:

Kurset var bra for mamma - nå klarer hun endelig å forklare meg geometri!

- Daniel (15 år)


Sønnen vår hadde som 13-åring store vansker, og blant annet fremdeles ikke lært klokka. Så brukte vi deres forklaring: Da skjønte han klokka på rekordtid. Det var helt magisk.

- Ingunn Brevold, mor


Jeg har fått mange "aha"-opplevelser. Dersom noen bare hadde kunnet lært meg dette så grunnleggende da jeg først begynte med matte, hadde jeg nok ikke slitt så grusomt som jeg gjorde på barne- og ungdomsskolen.”

- Wilhelm Istaad, pappa, kursdeltaker og jurist

 

Elin og Anne Lene har lært meg mye jeg ikke visste. Slik jeg ser det, satses det i feil ende på matematikkundervisningen, og nå skjønner jeg hvorfor. Med dette kan elever reddes fra å droppe ut av skolen.

- Grete Kullerud Bauck, pensjonert mattelærer, SFO-leder og kursdeltaker

 

Samarbeidet med Elin har vært livreddende for vårt barns skolearbeid og vår relasjon. Fra å kjempe om lekser og skolearbeid har vi ettermiddager fylt med latter og lek rundt læringen.

- Siv Ahlsén, mor til Ovidie (9)

 Meld deg på her:

 

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participant
Order summary
shutterstock_95571682

Hvordan fatte matte - veiledningssprogram

NOK 630
Due today NOK 630
+ 11 payments

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.